Gæstebogen

Kopieret fra den gamle hjemmeside

Hvad skal vi sige?!?!?..vi skal prøve at forklare: For 1 år siden fik vi ad tilfældighedens vej kendskab til ”Headeggs”. Vi stod for at skulle arrangere vores 100 års fødselsdagsfest, og det var vigtigt for os, at musikken var helt i top. Allerede da vi fik kontakten til Torben, Søren, Bjarne og Michael, fornemmede vi deres engagement, og da vi – på deres opfordring – besøgte dem på én af deres øve-aftener – var vi ikke spor i tvivl: de ville falde helt naturligt ind i vores fest med deres varierede musik og ikke mindst deres varme og indlevende personligheder. Da vi kørte hjem dén aften var humøret højt….vi sang i bilen og delte en flaske god rødvin, da vi kom hjem, og vi vidste vi havde fundet det helt rigtige musik til vores fest. . ..og i lørdags skulle det så vise sig, at vi havde gjort det helt perfekte valg: ”Headeggs” var i dén grad med til at gøre vores fødselsdagsfest til en uforglemmelig aften. Selvom de alle 4 mødte med en uformel og afslappet tilgang til en fest, hvor de vidste, der var store forventninger til dem, var de 100 pct. tændte og forberedte. Søren, Michael, Torben og Bjarne nåede langt, langt ud over scenekanten, og de formåede at holde dansegulvet fuldt indtil langt ud på natten…vi har aldrig oplevet noget lignende!! Efterfølgende har ALLE – ung som gammel – rost ”Headeggs” til højderne. Uanset om de spillede gamle viser fra Morten Korch film, om de spillede Kim Larsen, Creedence Clearwater Revival, Thomas Helmig, U2 eller andet som vi alle kender, var det med en gejst, en indlevelse og en stemme og en musik, som fortjener hvert et rosende ord… …så: hvis I står for at skal arrangere en fest med fest- og danse-glade gæster, kan vi kun anbefale ”Headeggs”….I vil aldrig fortryde!!! Sluttelig en hilsen til ”Headeggs”..til jer alle fire (fem incl. Tommy;)) Tusinde tak for jeres fantastiske musik og jeres måde at være på. Vi håber inderligt, at vi får mulighed for at møde jer alle igen.

Kærlig hilsen Johnny og Hanne

Vi oplevede jer til Marlene og Michaels bryllup sept. 2010, og var ikke i tvivl om, at I skulle spille til vores næste fest. Det blev så 17.03.12 og sikken en aften…waou….Vi havde på forhånd afstemt ønskerne, og det blev præcis, som vi havde håbet på. Søren havde lovet, at I ville fylde dansegulvet til vores 2 X 60 års fødsesdagsfest, og det gjorde I. Vi tror simpelt hen ikke, at det kan gøres bedre, og tak fordi I gad køre “helt” til Viborg.

Vores varmeste anbefaling. Jan og Betty

Sådan kan vi blive ved - det var dengang

50 års fødselsdag d. 11-10-08. Tusind tak for alletiders musik, det var helt kanon. Gulvet var fyldt hele aftenen og jeg så nogle af vores gæster danse, som ellers aldrig har nærmet sig dansegulvet. I kan virkelig holde en fest igang. Det bliver ikke sidste gang vi skal høre jer. TUSIND TAK !!!!

VENLIG HILSEN SUSANNE I SØVIND

Hej Torben jeg syntes i spiller rigtig godt,og næste gang høre jeg gerne noget runrig.

Hilsen Nathalie

Hej Headeggs Jeg synes I er et kanon godt band. I kan virkelig holde et danse gulv igang, med gode gamle og oz nye numre.Så jeg glæder mig allerede til næste gang.

Knus Helle

Hej Torben det er noget godt musik i laver

Hilsen gittes morbror jens

Hej hej, lyttede lidt til jeres musik, det er rigtig godt, og vidste for mange år siden at torben ville stå i front med sådan et band. Held og Lykke fremover.

Hilsen Brian, en gammel ven og skole kammerat

Hej! Tusinde tak for rigtig godt musik til vores bryllup d. 18/4. Det var over alt forventning. Dansegulvet var fyldt hele aftenen og alle gæster (i alle aldersgrupper) har rost musikken meget. Vi kan virkelig varmt anbefale jer. Og det bliver ikke sidste gang vi gerne vil have jer til at spille til en af vores fester. Tak fordi i var med til at give os en super dag:-)

Venlig hilsen Peter og Anna

Hej Headeggs Jeg vil bare sige tusind tak for god musik til min fødselsdagsfest. I levede fuldt ud op til mine forventninger. Dansegulvet var fyldt hele aftenen, og I har fået meget ros fra gæsterne. Faktisk har vi danset så meget, at pudset var faldet ned i kælderen. Skønt.

Kærlig hilsen Kirsten Sidelmann

Tusind tak for musikken til min fest. Den blev rost af alle. I var dejligt sammenspillede og udstrålede en oprigtig spilleglæde, og så har I jo en rigtig dejlig og alsidig set-liste 🙂

Hilsen Morten

Tusind tak fordi I spillede til vores bryllup lørdag den 4. september 2010. Vi havde den mest fantastiske aften og dansegulvet var ikke tomt. Masser af fed musik og jeg dansede en masse, selvom jeg normalt ikke danser! Skulle hilse fra Michael og sige tak og VLTJ…!

Fra Marlene og Michael

 

Hej Søren, Torben, Michael og Bjarne. Tak for en dejlig aften den 6. oktober 2010 med fantastisk musik i Uhresalen i Hinnerup i forbindelse med Favrskov Festival. Super musik som jeg varmt vil anbefale til andre.

Mvh. Magnus Nielsen.

Hej I dejlige væsener. Det var så fedt at se jer igen!! Tak for en fantastisk aften på Hinnerup Bibliotek i onsdags – så fik vi da vished for,at det ikke er alkohol, som er årsag til vores begejstring for jer:( En særlig tak for jeres U2-indsats – det kører altså bare!!! Vi ses:)

Kh Johnny og Hanne

Tusind tak for en super koncert på Hinnerup Bibliotek. Har ikke tidligere hørt om jer eller oplevet jer live, men det er jeg sikker på jeg kommer til i fremtiden 🙂 Har lagt jeres link til You-tube på min facebook-profil og håber mange vil kigge forbi – det fortjener i.

Hilsen Tina Thomsen, Hinnerup

Hej alle 4. Er endelig ved at komme til hægterne igen efter en lang og super-weekend d. 13/11 hvor Headeggs overtog scenen i Søften Forsamlingshus efter det også underholdende Revy-hold. Det var en af de aftener hvor dansegulvet konstant var i bevægelse; og afventede man lige næste nummer med dansepartneren blev det altid til en ekstra dans. Det var det hele værd at køre fra Hillerød og Vestjylland.

Hilsen Karsten

Hej Headeggs. Vi havde fornøjelsen at høre jer spille til 2x 50 års fødselsdag i Thorsø i august. Det var jo fantastisk dejlig musik og i skabte en rigtig god stemning. Vi skal holde 50 års fødselsdag den 17 sept, 2011. og vil hermed forhøre os, om i kan spille den aften? Hvad er prisen ? og hvor lang tid spiller i?

Med venlig hilsen Jette & Bjørn

Hej Headeggs Dansegulvet gyngede, og i rockede huset til vores sølvbryllupsfest i aftes (d. 26. nov 2011) i Søften forsamlingshus. Vi og alle vores gæster var meget begejstrede 😀 Thomas Helmig, U2, Big Fat Snake gå hjem og vug !! 🙂 Her er lidt billeder af jer, som i kan bruge hvis i har lyst.

Hilsen Karin og Dan

Hej drenge. Stor tak til jer, for jeres fantastiske optræden til Indoor Cycling EVENT 2012. Det var stort, svedigt og super fed musik. Jeg har lavet et link til jeres hjemmeside, på www.lokalomraadet.dk

Venlig hilsen Michael Plaubor

Tusind tak for kanon godt musik i Lørdags. Jeg vil bestemt varmt anbefale Jer til andre, som har brug for dansemusik for alle aldre. 🙂

Bente Strand

Næste job er altid i øvelokalet